Siam Elegance

/ Siam Elegance


Siam Elegance

Siam Elegance
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Standard Room + 0 €


Standard Room: Adult: 2 Children: 0 Price : 1844 €
Ultra All Inclusive

7 Netë
2580 €
( - 29 % )
Çmimi Total

1844 €
Rezervo
Standard room side sea view + 55 €


Standard room side sea view: Adult: 2 Children: 0 Price : 1899 €
Ultra All Inclusive

7 Netë
2664 €
( - 29 % )
Çmimi Total

1899 €
Rezervo
Junior Suite Land View Room ... + 480 €


Junior Suite Land View Room With Jacuzzi: Adult: 2 Children: 0 Price : 2324 €
Ultra All Inclusive

7 Netë
3318 €
( - 30 % )
Çmimi Total

2324 €
Rezervo
Junior Suite Sea View Room ... + 683 €


Junior Suite Sea View Room With Jacuzzi: Adult: 2 Children: 0 Price : 2527 €
Ultra All Inclusive

7 Netë
3630 €
( - 30 % )
Çmimi Total

2527 €
Rezervo

Atributet e hotelit
  • Aquapark
  • Sugjeruar
  • Buzë detit
  • Familjar
  • Plazh.com Ekskluzive
Përshkrim i hotelit
Nisja
Tiranë - Antalya me Charter
20 Aug, 08:30 -
Kthimi
Antalya me Charter - Tiranë
27 Aug, 12:30 -