info@plazh.com +35542233997

Siam Elegance

/ Siam Elegance


Siam Elegance

Siam Elegance
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Standard Room + 0 €


Standard Room: Adult: 2 Children: 0 Price : 1219 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
1618 €
( - 25 % )
Çmimi Total

1219 €
Rezervo
Standard room sea side + 36 €


Standard room sea side: Adult: 2 Children: 0 Price : 1255 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
1673 €
( - 25 % )
Çmimi Total

1255 €
Rezervo
Standard room sea view + 73 €


Standard room sea view: Adult: 2 Children: 0 Price : 1292 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
1730 €
( - 25 % )
Çmimi Total

1292 €
Rezervo
Junior Suite Land View Room ... + 187 €


Junior Suite Land View Room With Jacuzzi: Adult: 2 Children: 0 Price : 1406 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
1906 €
( - 26 % )
Çmimi Total

1406 €
Rezervo
Family dublex room + 370 €


Family dublex room: Adult: 2 Children: 0 Price : 1589 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
2187 €
( - 27 % )
Çmimi Total

1589 €
Rezervo
Junior Suite Sea View Room ... + 370 €


Junior Suite Sea View Room With Jacuzzi: Adult: 2 Children: 0 Price : 1589 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
2187 €
( - 27 % )
Çmimi Total

1589 €
Rezervo
Family dublex room sea side + 425 €


Family dublex room sea side: Adult: 2 Children: 0 Price : 1644 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
2272 €
( - 28 % )
Çmimi Total

1644 €
Rezervo
Grand Suite Sea View With J ... + 1110 €


Grand Suite Sea View With Jacuzzi: Adult: 2 Children: 0 Price : 2329 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
3326 €
( - 30 % )
Çmimi Total

2329 €
Rezervo

Atributet e hotelit
  • Aquapark
  • Sugjeruar
  • Buzë detit
  • Familjar
  • Plazh.com Ekskluzive
Përshkrim i hotelit
Departure Flight
Tiranë - Antalya
28 May, 04:30
Return Flight
Antalya - Tiranë
04 Jun, 00:30