info@plazh.com +35542233997

Amelia Beach Resort & Spa

/ Amelia Beach Resort & Spa


Amelia Beach Resort & Spa

Amelia Beach Resort & Spa
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Economy room + 0 €


Economy room: Adult: 2 Children: 0 Price : 965 €
All Inclusive

6 Netë
1087 €
( - 11 % )
Çmimi Total

965 €
Rezervo
Standard room land view + 21 €


Standard room land view: Adult: 2 Children: 0 Price : 986 €
All Inclusive

6 Netë
1113 €
( - 11 % )
Çmimi Total

986 €
Rezervo
Standard room sea side + 43 €


Standard room sea side: Adult: 2 Children: 0 Price : 1008 €
All Inclusive

6 Netë
1141 €
( - 12 % )
Çmimi Total

1008 €
Rezervo
Standard room sea view + 64 €


Standard room sea view: Adult: 2 Children: 0 Price : 1029 €
All Inclusive

6 Netë
1167 €
( - 12 % )
Çmimi Total

1029 €
Rezervo
Family room with bunkbed + 176 €


Family room with bunkbed: Adult: 2 Children: 0 Price : 1141 €
All Inclusive

6 Netë
1307 €
( - 13 % )
Çmimi Total

1141 €
Rezervo
Family room sea view + 428 €


Family room sea view: Adult: 2 Children: 0 Price : 1393 €
All Inclusive

6 Netë
1622 €
( - 14 % )
Çmimi Total

1393 €
Rezervo
Family 2 bedroom + 487 €


Family 2 bedroom: Adult: 2 Children: 0 Price : 1452 €
All Inclusive

6 Netë
1696 €
( - 14 % )
Çmimi Total

1452 €
Rezervo

Atributet e hotelit
  • Aquapark
  • Sugjeruar
  • Buzë detit
Përshkrim i hotelit
Nisja
Tiranë - Antalya
27 May, 04:30 -
Kthimi
Antalya - Tiranë
03 Jun, 01:30 -