info@plazh.com +35542233997

Kirman Leodikya

/ Kirman Leodikya


Kirman Leodikya

Kirman Leodikya
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Standard room land view + 0 €


Standard room land view: Adult: 2 Children: 0 Price : 1287 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
1723 €
( - 25 % )
Çmimi Total

1287 €
Rezervo
Standard room sea view + 45 €


Standard room sea view: Adult: 2 Children: 0 Price : 1332 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
1792 €
( - 26 % )
Çmimi Total

1332 €
Rezervo
Junior suite room sea view + 134 €


Junior suite room sea view: Adult: 2 Children: 0 Price : 1421 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
1929 €
( - 26 % )
Çmimi Total

1421 €
Rezervo
Family room R.O.H. + 556 €


Family room R.O.H.: Adult: 2 Children: 0 Price : 1843 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
2578 €
( - 29 % )
Çmimi Total

1843 €
Rezervo

Atributet e hotelit
  • Buzë detit
  • Aquapark
  • Familjar
Përshkrim i hotelit
Departure Flight
Tiranë - Antalya
28 May, 04:30
Return Flight
Antalya - Tiranë
04 Jun, 00:30