info@plazh.com +35542233997

Club Felicia Village

/ Club Felicia Village


Club Felicia Village

Club Felicia Village
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Economy Room + 0 €


Economy Room: Adult: 2 Children: 0 Price : 1352 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
1727 €
( - 22 % )
Çmimi Total

1352 €
Rezervo
Standard Room + 25 €


Standard Room: Adult: 2 Children: 0 Price : 1377 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
1762 €
( - 22 % )
Çmimi Total

1377 €
Rezervo
Junior family room + 341 €


Junior family room: Adult: 2 Children: 0 Price : 1693 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
2214 €
( - 24 % )
Çmimi Total

1693 €
Rezervo
Big family room + 474 €


Big family room: Adult: 2 Children: 0 Price : 1826 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
2404 €
( - 24 % )
Çmimi Total

1826 €
Rezervo

Atributet e hotelit
  • Sugjeruar
  • Buzë detit
  • Familjar
  • Plazh.com Ekskluzive
Përshkrim i hotelit
Departure Flight
Tiranë - Antalya
28 May, 04:30
Return Flight
Antalya - Tiranë
04 Jun, 00:30