info@plazh.com +35542233997

Cornelia Deluxe

/ Cornelia Deluxe


Cornelia Deluxe

Cornelia Deluxe
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Standard anex room garden view + 0 €


Standard anex room garden view: Adult: 2 Children: 0 Price : 1763 €
Deluxe All Inclusive

6 Netë
2258 €
( - 22 % )
Çmimi Total

1763 €
Rezervo
Standard main building room ... + 34 €


Standard main building room partial view: Adult: 2 Children: 0 Price : 1797 €
Deluxe All Inclusive

6 Netë
2307 €
( - 22 % )
Çmimi Total

1797 €
Rezervo
Standard main building room ... + 120 €


Standard main building room sea view: Adult: 2 Children: 0 Price : 1883 €
Deluxe All Inclusive

6 Netë
2429 €
( - 22 % )
Çmimi Total

1883 €
Rezervo
Junior suite villa + 334 €


Junior suite villa: Adult: 2 Children: 0 Price : 2097 €
Deluxe All Inclusive

6 Netë
2735 €
( - 23 % )
Çmimi Total

2097 €
Rezervo
Family main building room + 1078 €


Family main building room: Adult: 2 Children: 0 Price : 2841 €
Deluxe All Inclusive

6 Netë
3798 €
( - 25 % )
Çmimi Total

2841 €
Rezervo
Deluxe suite main building ... + 1579 €


Deluxe suite main building room: Adult: 2 Children: 0 Price : 3342 €
Deluxe All Inclusive

6 Netë
4514 €
( - 26 % )
Çmimi Total

3342 €
Rezervo
Grand deluxe suite main bui ... + 2075 €


Grand deluxe suite main building room: Adult: 2 Children: 0 Price : 3838 €
Deluxe All Inclusive

6 Netë
5222 €
( - 27 % )
Çmimi Total

3838 €
Rezervo

Atributet e hotelit
  • Buzë detit
  • Familjar
Përshkrim i hotelit
Departure Flight
Tiranë - Antalya
28 May, 04:30
Return Flight
Antalya - Tiranë
04 Jun, 00:30