info@plazh.com +35542233997

Cornelia Deluxe

/ Cornelia Deluxe


Cornelia Deluxe

Cornelia Deluxe
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Standard anex room garden view + 0 €


Standard anex room garden view: Adult: 2 Children: 0 Price : 1771 €
Deluxe All Inclusive

6 Netë
2325 €
( - 24 % )
Çmimi Total

1771 €
Rezervo
Standard main building room ... + 38 €


Standard main building room partial view: Adult: 2 Children: 0 Price : 1809 €
Deluxe All Inclusive

6 Netë
2379 €
( - 24 % )
Çmimi Total

1809 €
Rezervo
Standard main building room ... + 134 €


Standard main building room sea view: Adult: 2 Children: 0 Price : 1905 €
Deluxe All Inclusive

6 Netë
2517 €
( - 24 % )
Çmimi Total

1905 €
Rezervo
Junior suite villa + 373 €


Junior suite villa: Adult: 2 Children: 0 Price : 2144 €
Deluxe All Inclusive

6 Netë
2858 €
( - 25 % )
Çmimi Total

2144 €
Rezervo
Family main building room + 1206 €


Family main building room: Adult: 2 Children: 0 Price : 2977 €
Deluxe All Inclusive

6 Netë
4048 €
( - 26 % )
Çmimi Total

2977 €
Rezervo
Deluxe suite main building ... + 1767 €


Deluxe suite main building room: Adult: 2 Children: 0 Price : 3538 €
Deluxe All Inclusive

6 Netë
4849 €
( - 27 % )
Çmimi Total

3538 €
Rezervo
Grand deluxe suite main bui ... + 2322 €


Grand deluxe suite main building room: Adult: 2 Children: 0 Price : 4093 €
Deluxe All Inclusive

6 Netë
5642 €
( - 27 % )
Çmimi Total

4093 €
Rezervo

Atributet e hotelit
  • Buzë detit
  • Familjar
Përshkrim i hotelit
Departure Flight
Tiranë - Antalya
28 May, 04:30
Return Flight
Antalya - Tiranë
04 Jun, 00:30