Gravel Hotels

,

Plazh.com

Tiranë

TIA

11 Jun, 02:20

FLUTURIM DIREKT

Antalya me Charter

AYT

11 Jun, 05:10

Plazh.com

Antalya me Charter

AYT

18 Jun, 00:20

FLUTURIM DIREKT

Tiranë

TIA

18 Jun, 01:30

Gravel Hotels

,
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Hotel room side sea view + 0 €

Hotel room side sea view: Adult: 2 Children: 0

Ultra All Inclusive
6 Netë
2020 €
( - 26 % )
Çmimi Total

1487 €
Rezervo

Atributet e hotelit
Përshkrim i hotelit