Kadikale Resort

/ Kadikale Resort


Kadikale Resort

Kadikale Resort
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
DOUBLE/TWIN GARDEN VIEW 2/3 + 0 €


DOUBLE/TWIN GARDEN VIEW 2/3: Adult: 2 Children: 0 Price : 1603 €
ALL INCLUSIVE

6 Netë
Çmimi Total

1603 €
Rezervo
DOUBLE/TWIN SEA VIEW 2/3 + 36 €


DOUBLE/TWIN SEA VIEW 2/3: Adult: 2 Children: 0 Price : 1639 €
ALL INCLUSIVE

6 Netë
Çmimi Total

1639 €
Rezervo
Standard Double room (full ... + 62 €


Standard Double room (full double bed) (garden view): Adult: 2 Children: 0 Price : 1665 €
All-inclusive

6 Netë
Çmimi Total

1665 €
Rezervo
Standard Double room (full ... + 101 €


Standard Double room (full double bed) (sea view): Adult: 2 Children: 0 Price : 1704 €
All-inclusive

6 Netë
Çmimi Total

1704 €
Rezervo
Standard Double room (garde ... + 191 €


Standard Double room (garden view): Adult: 2 Children: 0 Price : 1794 €
All-inclusive

6 Netë
Çmimi Total

1794 €
Rezervo
Standard Double room (sea v ... + 229 €


Standard Double room (sea view): Adult: 2 Children: 0 Price : 1832 €
All-inclusive

6 Netë
Çmimi Total

1832 €
Rezervo
Standard Double Family room + 832 €


Standard Double Family room: Adult: 2 Children: 0 Price : 2435 €
All-inclusive

6 Netë
Çmimi Total

2435 €
Rezervo

Atributet e hotelit
Përshkrim i hotelit
Nisja
Tiranë - Bodrum me Charter
24 Aug, 02:30 -
Kthimi
Bodrum me Charter - Tiranë
31 Aug, 00:30 -