info@plazh.com +35542233997

Crystal Sunrise Queen

/ Crystal Sunrise Queen


Crystal Sunrise Queen

Crystal Sunrise Queen
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Standard room land view + 0 €


Standard room land view: Adult: 2 Children: 0 Price : 1478 €
Ultimate All Inclusive

6 Netë
1811 €
( - 18 % )
Çmimi Total

1478 €
Rezervo
Standard room side sea view + 93 €


Standard room side sea view: Adult: 2 Children: 0 Price : 1571 €
Ultimate All Inclusive

6 Netë
1935 €
( - 19 % )
Çmimi Total

1571 €
Rezervo
Deluxe room with terrace se ... + 256 €


Deluxe room with terrace sea view: Adult: 2 Children: 0 Price : 1734 €
Ultimate All Inclusive

6 Netë
2153 €
( - 19 % )
Çmimi Total

1734 €
Rezervo
Suite room + 413 €


Suite room: Adult: 2 Children: 0 Price : 1891 €
Ultimate All Inclusive

6 Netë
2362 €
( - 20 % )
Çmimi Total

1891 €
Rezervo
Family room R.O.H. + 500 €


Family room R.O.H.: Adult: 2 Children: 0 Price : 1978 €
Ultimate All Inclusive

6 Netë
2478 €
( - 20 % )
Çmimi Total

1978 €
Rezervo
Queen suite room sea view + 1186 €


Queen suite room sea view: Adult: 2 Children: 0 Price : 2664 €
Ultimate All Inclusive

6 Netë
3393 €
( - 21 % )
Çmimi Total

2664 €
Rezervo

Atributet e hotelit
  • Buzë detit
Përshkrim i hotelit
Departure Flight
Tiranë - Antalya
28 May, 04:30
Return Flight
Antalya - Tiranë
04 Jun, 00:30