info@plazh.com +35542233997

Sea Life Buket Beach (Ex. Numa)

/ Sea Life Buket Beach (Ex. Numa)


Sea Life Buket Beach (Ex. Numa)

Sea Life Buket Beach (Ex. Numa)
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Economy room + 0 €


Economy room: Adult: 2 Children: 0 Price : 1004 €
All Inclusive

6 Netë
1229 €
( - 18 % )
Çmimi Total

1004 €
Rezervo
Standard room garden view + 19 €


Standard room garden view: Adult: 2 Children: 0 Price : 1023 €
All Inclusive

6 Netë
1257 €
( - 19 % )
Çmimi Total

1023 €
Rezervo
Standard room sea side + 59 €


Standard room sea side: Adult: 2 Children: 0 Price : 1063 €
All Inclusive

6 Netë
1314 €
( - 19 % )
Çmimi Total

1063 €
Rezervo
Standard large room + 207 €


Standard large room: Adult: 2 Children: 0 Price : 1211 €
All Inclusive

6 Netë
1525 €
( - 21 % )
Çmimi Total

1211 €
Rezervo

Atributet e hotelit
  • Sugjeruar
  • Familjar
Përshkrim i hotelit
Nisja
Tiranë - Antalya
27 May, 04:30 -
Kthimi
Antalya - Tiranë
03 Jun, 01:30 -