info@plazh.com +35542233997

Sea Life Buket Beach (Ex. Numa)

/ Sea Life Buket Beach (Ex. Numa)


Sea Life Buket Beach (Ex. Numa)

Sea Life Buket Beach (Ex. Numa)
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Economy Room + 0 €


Economy Room: Adult: 2 Children: 0 Price : 1036 €
All Inclusive

6 Netë
1275 €
( - 19 % )
Çmimi Total

1036 €
Rezervo
Standard room garden view + 22 €


Standard room garden view: Adult: 2 Children: 0 Price : 1058 €
All Inclusive

6 Netë
1307 €
( - 19 % )
Çmimi Total

1058 €
Rezervo
Standard room sea side + 55 €


Standard room sea side: Adult: 2 Children: 0 Price : 1091 €
All Inclusive

6 Netë
1354 €
( - 19 % )
Çmimi Total

1091 €
Rezervo
Standard large room + 211 €


Standard large room: Adult: 2 Children: 0 Price : 1247 €
All Inclusive

6 Netë
1577 €
( - 21 % )
Çmimi Total

1247 €
Rezervo

Atributet e hotelit
  • Sugjeruar
  • Familjar
Përshkrim i hotelit
Departure Flight
Tiranë - Antalya
28 May, 04:30
Return Flight
Antalya - Tiranë
04 Jun, 00:30