info@plazh.com +35542233997

TUI MAGIC LIFE Masmavi

/ TUI MAGIC LIFE Masmavi


TUI MAGIC LIFE Masmavi

TUI MAGIC LIFE Masmavi
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Standard Village Room + 0 €


Standard Village Room: Adult: 2 Children: 0 Price : 1441 €
All Inclusive

6 Netë
1854 €
( - 22 % )
Çmimi Total

1441 €
Rezervo
Standard main building room + 44 €


Standard main building room: Adult: 2 Children: 0 Price : 1485 €
All Inclusive

6 Netë
1917 €
( - 23 % )
Çmimi Total

1485 €
Rezervo
Lagoon room + 208 €


Lagoon room: Adult: 2 Children: 0 Price : 1649 €
All Inclusive

6 Netë
2151 €
( - 23 % )
Çmimi Total

1649 €
Rezervo
Family Village Room + 503 €


Family Village Room: Adult: 2 Children: 0 Price : 1944 €
All Inclusive

6 Netë
2572 €
( - 24 % )
Çmimi Total

1944 €
Rezervo
Family main building room + 613 €


Family main building room: Adult: 2 Children: 0 Price : 2054 €
All Inclusive

6 Netë
2729 €
( - 25 % )
Çmimi Total

2054 €
Rezervo
Lagoon Family Room + 887 €


Lagoon Family Room: Adult: 2 Children: 0 Price : 2328 €
All Inclusive

6 Netë
3121 €
( - 25 % )
Çmimi Total

2328 €
Rezervo

Atributet e hotelit
  • Aquapark
  • Sugjeruar
  • Buzë detit
Përshkrim i hotelit
Departure Flight
Tiranë - Antalya
28 May, 04:30
Return Flight
Antalya - Tiranë
04 Jun, 00:30