info@plazh.com +35542233997

IC Santai Family Resort

/ IC Santai Family Resort


IC Santai Family Resort

IC Santai Family Resort
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Standard room land view + 0 €


Standard room land view: Adult: 2 Children: 0 Price : 1723 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
2201 €
( - 22 % )
Çmimi Total

1723 €
Rezervo
Standard room sea view + 33 €


Standard room sea view: Adult: 2 Children: 0 Price : 1756 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
2248 €
( - 22 % )
Çmimi Total

1756 €
Rezervo
Junior suite + 558 €


Junior suite: Adult: 2 Children: 0 Price : 2281 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
2998 €
( - 24 % )
Çmimi Total

2281 €
Rezervo
Senior suite room + 607 €


Senior suite room: Adult: 2 Children: 0 Price : 2330 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
3068 €
( - 24 % )
Çmimi Total

2330 €
Rezervo
Sun Swim Up Villa + 900 €


Sun Swim Up Villa: Adult: 2 Children: 0 Price : 2623 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
3487 €
( - 25 % )
Çmimi Total

2623 €
Rezervo
Kids suite + 1397 €


Kids suite: Adult: 2 Children: 0 Price : 3120 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
4197 €
( - 26 % )
Çmimi Total

3120 €
Rezervo
Star Swim Up Villa + 1468 €


Star Swim Up Villa: Adult: 2 Children: 0 Price : 3191 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
4298 €
( - 26 % )
Çmimi Total

3191 €
Rezervo
King suite + 4543 €


King suite: Adult: 2 Children: 0 Price : 6266 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
8691 €
( - 28 % )
Çmimi Total

6266 €
Rezervo
Selection Villa + 5675 €


Selection Villa: Adult: 2 Children: 0 Price : 7398 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
10308 €
( - 28 % )
Çmimi Total

7398 €
Rezervo

Atributet e hotelit
  • Aquapark
  • Buzë detit
  • Dy fëmijë falas
Përshkrim i hotelit
Departure Flight
Tiranë - Antalya
28 May, 04:30
Return Flight
Antalya - Tiranë
04 Jun, 00:30