Labranda TMT Bodrum

/ Labranda TMT Bodrum


Labranda TMT Bodrum

Labranda TMT Bodrum
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Standard room without balcony + 0 €


Standard room without balcony: Adult: 2 Children: 0 Price : 1933 €
All Inclusive

6 Netë
Çmimi Total

1933 €
Rezervo
Superior room + 140 €


Superior room: Adult: 2 Children: 0 Price : 2073 €
All Inclusive

6 Netë
Çmimi Total

2073 €
Rezervo
TWIN ANNEX + 413 €


TWIN ANNEX: Adult: 2 Children: 0 Price : 2346 €
All Inclusive

6 Netë
Çmimi Total

2346 €
Rezervo
TWIN ANNEX + 454 €


TWIN ANNEX: Adult: 2 Children: 0 Price : 2387 €
All Inclusive

6 Netë
Çmimi Total

2387 €
Rezervo
Room SUPERIOR + 602 €


Room SUPERIOR: Adult: 2 Children: 0 Price : 2535 €
All Inclusive

6 Netë
Çmimi Total

2535 €
Rezervo
Anex family 2 bedroom + 605 €


Anex family 2 bedroom: Adult: 2 Children: 0 Price : 2538 €
All Inclusive

6 Netë
Çmimi Total

2538 €
Rezervo
Room SUPERIOR + 648 €


Room SUPERIOR: Adult: 2 Children: 0 Price : 2581 €
All Inclusive

6 Netë
Çmimi Total

2581 €
Rezervo

Atributet e hotelit
Përshkrim i hotelit
Nisja
Tiranë - Bodrum me Charter
24 Aug, 02:30 -
Kthimi
Bodrum me Charter - Tiranë
31 Aug, 00:30 -