info@plazh.com +35542233997

Grand Ring Hotel

/ Grand Ring Hotel


Grand Ring Hotel

Grand Ring Hotel
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Anex standard room + 0 €


Anex standard room: Adult: 2 Children: 0 Price : 973 €
All Inclusive

6 Netë
1177 €
( - 17 % )
Çmimi Total

973 €
Rezervo
Standard room land view + 9 €


Standard room land view: Adult: 2 Children: 0 Price : 982 €
All Inclusive

6 Netë
1189 €
( - 17 % )
Çmimi Total

982 €
Rezervo
Standard room sea side + 38 €


Standard room sea side: Adult: 2 Children: 0 Price : 1011 €
All Inclusive

6 Netë
1231 €
( - 18 % )
Çmimi Total

1011 €
Rezervo
Large room + 179 €


Large room: Adult: 2 Children: 0 Price : 1152 €
All Inclusive

6 Netë
1432 €
( - 20 % )
Çmimi Total

1152 €
Rezervo

Atributet e hotelit
  • Sugjeruar
  • Buzë detit
  • Familjar
  • Plazh.com Ekskluzive
Përshkrim i hotelit
Nisja
Tiranë - Antalya
07 Jun, 04:30 -
Kthimi
Antalya - Tiranë
14 Jun, 01:30 -