Hedef Resort & SPA

/ Hedef Resort & SPA


Hedef Resort & SPA

Hedef Resort & SPA
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Standard Room + 0 €


Standard Room: Adult: 2 Children: 0 Price : 1147 €
Ultra All Inclusive

7 Netë
Çmimi Total

1147 €
Rezervo

Atributet e hotelit
Përshkrim i hotelit
Nisja
Tiranë - Antalya me Charter
17 Aug, 08:30 -
Kthimi
Antalya me Charter - Tiranë
24 Aug, 12:35 -