Concordia Celes

/ Concordia Celes


Concordia Celes

Concordia Celes
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Standard Room + 0 €


Standard Room: Adult: 2 Children: 0 Price : 1313 €
Ultra All Inclusive

7 Netë
1870 €
( - 30 % )
Çmimi Total

1313 €
Rezervo
Economy room + 138 €


Economy room: Adult: 2 Children: 0 Price : 1451 €
Ultra All Inclusive

7 Netë
2100 €
( - 31 % )
Çmimi Total

1451 €
Rezervo

Atributet e hotelit
  • Buzë detit
Përshkrim i hotelit
Nisja
Tiranë - Antalya me Charter
20 Aug, 08:30 -
Kthimi
Antalya me Charter - Tiranë
27 Aug, 12:30 -