info@plazh.com +35542233997

Concordia Celes

/ Concordia Celes


Concordia Celes

Concordia Celes
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Standard Room + 0 €


Standard Room: Adult: 2 Children: 0 Price : 875 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
1126 €
( - 22 % )
Çmimi Total

875 €
Rezervo
Junior suite room sea view + 186 €


Junior suite room sea view: Adult: 2 Children: 0 Price : 1061 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
1436 €
( - 26 % )
Çmimi Total

1061 €
Rezervo
Economy room + 316 €


Economy room: Adult: 2 Children: 0 Price : 1191 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
1653 €
( - 28 % )
Çmimi Total

1191 €
Rezervo

Atributet e hotelit
  • Buzë detit
Përshkrim i hotelit
Nisja
Tiranë - Antalya
07 Jun, 04:30 -
Kthimi
Antalya - Tiranë
14 Jun, 01:30 -