info@plazh.com +35542233997

Sherwood Exclusive Lara

/ Sherwood Exclusive Lara


Sherwood Exclusive Lara

Sherwood Exclusive Lara
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Deluxe room + 0 €


Deluxe room: Adult: 2 Children: 0 Price : 1611 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
1989 €
( - 19 % )
Çmimi Total

1611 €
Rezervo
Deluxe room side sea view + 42 €


Deluxe room side sea view: Adult: 2 Children: 0 Price : 1653 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
2045 €
( - 19 % )
Çmimi Total

1653 €
Rezervo
Deluxe room sea view + 85 €


Deluxe room sea view: Adult: 2 Children: 0 Price : 1696 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
2102 €
( - 19 % )
Çmimi Total

1696 €
Rezervo
Jacuzzi suite room + 190 €


Jacuzzi suite room: Adult: 2 Children: 0 Price : 1801 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
2242 €
( - 20 % )
Çmimi Total

1801 €
Rezervo
Family Room + 692 €


Family Room: Adult: 2 Children: 0 Price : 2303 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
2911 €
( - 21 % )
Çmimi Total

2303 €
Rezervo
Family suite + 812 €


Family suite: Adult: 2 Children: 0 Price : 2423 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
3071 €
( - 21 % )
Çmimi Total

2423 €
Rezervo
Sky suite room + 1510 €


Sky suite room: Adult: 2 Children: 0 Price : 3121 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
4002 €
( - 22 % )
Çmimi Total

3121 €
Rezervo
King suite + 4149 €


King suite: Adult: 2 Children: 0 Price : 5760 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
7521 €
( - 23 % )
Çmimi Total

5760 €
Rezervo

Atributet e hotelit
  • Buzë detit
  • Familjar
Përshkrim i hotelit
Nisja
Tiranë - Antalya
27 May, 04:30 -
Kthimi
Antalya - Tiranë
03 Jun, 01:30 -