info@plazh.com +35542233997

MC Beach Resort Hotel

/ MC Beach Resort Hotel


MC Beach Resort Hotel

MC Beach Resort Hotel
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Economy room + 0 €


Economy room: Adult: 2 Children: 0 Price : 887 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
Çmimi Total

887 €
Rezervo
Standard Room + 25 €


Standard Room: Adult: 2 Children: 0 Price : 912 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
Çmimi Total

912 €
Rezervo
Family Room + 346 €


Family Room: Adult: 2 Children: 0 Price : 1233 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
Çmimi Total

1233 €
Rezervo

Atributet e hotelit
  • Sugjeruar
  • Buzë detit
Përshkrim i hotelit
Nisja
Tiranë - Antalya
27 May, 04:30 -
Kthimi
Antalya - Tiranë
03 Jun, 01:30 -