info@plazh.com +35542233997

Granada Luxury Okurcalar

/ Granada Luxury Okurcalar


Granada Luxury Okurcalar

Granada Luxury Okurcalar
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Standard room land view + 0 €


Standard room land view: Adult: 2 Children: 0 Price : 1354 €
Ultra All Inclusive

7 Netë
Çmimi Total

1354 €
Rezervo
Standard room sea view + 79 €


Standard room sea view: Adult: 2 Children: 0 Price : 1433 €
Ultra All Inclusive

7 Netë
Çmimi Total

1433 €
Rezervo
Family dublex room land view + 581 €


Family dublex room land view: Adult: 2 Children: 0 Price : 1935 €
Ultra All Inclusive

7 Netë
Çmimi Total

1935 €
Rezervo
Family room sea view + 707 €


Family room sea view: Adult: 2 Children: 0 Price : 2061 €
Ultra All Inclusive

7 Netë
Çmimi Total

2061 €
Rezervo

Atributet e hotelit
Përshkrim i hotelit
Nisja
Tiranë - Antalya me Charter
30 May, 02:40 -
Kthimi
Antalya me Charter - Tiranë
07 Jun, 01:30 -