info@plazh.com +35542233997

NoxInn Club Hotel

/ NoxInn Club Hotel


NoxInn Club Hotel

NoxInn Club Hotel
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Economy room + 0 €


Economy room: Adult: 2 Children: 0 Price : 965 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
1322 €
( - 27 % )
Çmimi Total

965 €
Rezervo
Standard Room + 20 €


Standard Room: Adult: 2 Children: 0 Price : 985 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
1362 €
( - 28 % )
Çmimi Total

985 €
Rezervo
Family Room + 208 €


Family Room: Adult: 2 Children: 0 Price : 1173 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
1738 €
( - 33 % )
Çmimi Total

1173 €
Rezervo

Atributet e hotelit
Përshkrim i hotelit
Departure Flight
Tiranë - Antalya
28 May, 04:30
Return Flight
Antalya - Tiranë
04 Jun, 00:30