info@plazh.com +35542233997

MIRAGE PARK RESORT

/ MIRAGE PARK RESORT


MIRAGE PARK RESORT

MIRAGE PARK RESORT
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Park Building Standard Land ... + 0 €


Park Building Standard Land View Room: Adult: 2 Children: 0 Price : 1312 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
Çmimi Total

1312 €
Rezervo
Standard main building room ... + 27 €


Standard main building room land view: Adult: 2 Children: 0 Price : 1339 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
Çmimi Total

1339 €
Rezervo
Standard main building room ... + 55 €


Standard main building room sea side: Adult: 2 Children: 0 Price : 1367 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
Çmimi Total

1367 €
Rezervo
Junior suite + 509 €


Junior suite: Adult: 2 Children: 0 Price : 1821 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
Çmimi Total

1821 €
Rezervo
Suite room + 695 €


Suite room: Adult: 2 Children: 0 Price : 2007 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
Çmimi Total

2007 €
Rezervo
Grand suite + 1953 €


Grand suite: Adult: 2 Children: 0 Price : 3265 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
Çmimi Total

3265 €
Rezervo
Family House + 2332 €


Family House: Adult: 2 Children: 0 Price : 3644 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
Çmimi Total

3644 €
Rezervo
Grand family room + 3091 €


Grand family room: Adult: 2 Children: 0 Price : 4403 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
Çmimi Total

4403 €
Rezervo

Atributet e hotelit
  • Sugjeruar
  • Buzë detit
  • Familjar
Përshkrim i hotelit
Departure Flight
Tiranë - Antalya
28 May, 04:30
Return Flight
Antalya - Tiranë
04 Jun, 00:30