info@plazh.com +35542233997

MIRAGE PARK RESORT

/ MIRAGE PARK RESORT


MIRAGE PARK RESORT

MIRAGE PARK RESORT
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Park Building Standard Land ... + 0 €


Park Building Standard Land View Room: Adult: 2 Children: 0 Price : 1287 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
1723 €
( - 25 % )
Çmimi Total

1287 €
Rezervo
Standard main building room ... + 45 €


Standard main building room land view: Adult: 2 Children: 0 Price : 1332 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
1792 €
( - 26 % )
Çmimi Total

1332 €
Rezervo
Standard main building room ... + 89 €


Standard main building room sea side: Adult: 2 Children: 0 Price : 1376 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
1860 €
( - 26 % )
Çmimi Total

1376 €
Rezervo
Junior suite + 627 €


Junior suite: Adult: 2 Children: 0 Price : 1914 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
2687 €
( - 29 % )
Çmimi Total

1914 €
Rezervo
Suite room + 849 €


Suite room: Adult: 2 Children: 0 Price : 2136 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
3029 €
( - 29 % )
Çmimi Total

2136 €
Rezervo
Grand suite + 2334 €


Grand suite: Adult: 2 Children: 0 Price : 3621 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
5313 €
( - 32 % )
Çmimi Total

3621 €
Rezervo
Family House + 2783 €


Family House: Adult: 2 Children: 0 Price : 4070 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
6004 €
( - 32 % )
Çmimi Total

4070 €
Rezervo
Grand family room + 3681 €


Grand family room: Adult: 2 Children: 0 Price : 4968 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
7386 €
( - 33 % )
Çmimi Total

4968 €
Rezervo

Atributet e hotelit
  • Sugjeruar
  • Buzë detit
  • Familjar
Përshkrim i hotelit
Departure Flight
Tiranë - Antalya
28 May, 04:30
Return Flight
Antalya - Tiranë
04 Jun, 00:30