Seaden Sea Planet

,

Pegasus

Tiranë

TIA

15 Jul, 02:25

FLUTURIM DIREKT

Antalya me Charter

AYT

15 Jul, 05:20

Pegasus

Antalya me Charter

AYT

22 Jul, 00:30

FLUTURIM DIREKT

Tiranë

TIA

22 Jul, 01:40

Seaden Sea Planet

,
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Economy room + 0 €

Economy room: Adult: 2 Children: 0

All Inclusive
6 Netë
Çmimi Total

2251 €
Rezervo

Atributet e hotelit
Përshkrim i hotelit