info@plazh.com +35542233997

Armas Saray Regency

/ Armas Saray Regency


Armas Saray Regency

Armas Saray Regency
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Standard garden room + 0 €


Standard garden room: Adult: 2 Children: 0 Price : 888 €
Ultra All Inclusive

7 Netë
Çmimi Total

888 €
Rezervo
Standard room land view + 33 €


Standard room land view: Adult: 2 Children: 0 Price : 921 €
Ultra All Inclusive

7 Netë
Çmimi Total

921 €
Rezervo
Standard room sea view + 98 €


Standard room sea view: Adult: 2 Children: 0 Price : 986 €
Ultra All Inclusive

7 Netë
Çmimi Total

986 €
Rezervo
Superior room garden view + 252 €


Superior room garden view: Adult: 2 Children: 0 Price : 1140 €
Ultra All Inclusive

7 Netë
Çmimi Total

1140 €
Rezervo
Superior room + 301 €


Superior room: Adult: 2 Children: 0 Price : 1189 €
Ultra All Inclusive

7 Netë
Çmimi Total

1189 €
Rezervo
Family garden room + 423 €


Family garden room: Adult: 2 Children: 0 Price : 1311 €
Ultra All Inclusive

7 Netë
Çmimi Total

1311 €
Rezervo
Family Room + 484 €


Family Room: Adult: 2 Children: 0 Price : 1372 €
Ultra All Inclusive

7 Netë
Çmimi Total

1372 €
Rezervo

Atributet e hotelit
  • Sugjeruar
  • Familjar
Përshkrim i hotelit
Nisja
Tiranë - Antalya me Charter
30 May, 02:40 -
Kthimi
Antalya me Charter - Tiranë
07 Jun, 01:30 -