info@plazh.com +35542233997

LABRANDA Alantur

/ LABRANDA Alantur


LABRANDA Alantur

LABRANDA Alantur
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Standard bungalow room + 0 €


Standard bungalow room: Adult: 2 Children: 0 Price : 1101 €
All Inclusive

6 Netë
Çmimi Total

1101 €
Rezervo
Superior main building room + 63 €


Superior main building room: Adult: 2 Children: 0 Price : 1164 €
All Inclusive

6 Netë
Çmimi Total

1164 €
Rezervo
Bungalow Room With BunkBed + 152 €


Bungalow Room With BunkBed: Adult: 2 Children: 0 Price : 1253 €
All Inclusive

6 Netë
Çmimi Total

1253 €
Rezervo
Superior Family 2 Bedroom R ... + 389 €


Superior Family 2 Bedroom Room Main Building: Adult: 2 Children: 0 Price : 1490 €
All Inclusive

6 Netë
Çmimi Total

1490 €
Rezervo
Family bungalow 2 bedroom + 448 €


Family bungalow 2 bedroom: Adult: 2 Children: 0 Price : 1549 €
All Inclusive

6 Netë
Çmimi Total

1549 €
Rezervo
Bungalow Suite Room Sea Side + 714 €


Bungalow Suite Room Sea Side: Adult: 2 Children: 0 Price : 1815 €
All Inclusive

6 Netë
Çmimi Total

1815 €
Rezervo

Atributet e hotelit
Përshkrim i hotelit
Nisja
Tiranë - Antalya
07 Jun, 04:30 -
Kthimi
Antalya - Tiranë
14 Jun, 01:30 -