Lyttos Beach

70014 Hersonissos ,Crete Island,,

    Nuk ka imazhe të disponueshme
Aegean Airlines

Tiranë

TIA

07 Jun, 23:25

FLUTURIM DIREKT

Kretë - Heraklion me Aegean

HER

08 Jun, 01:50

Aegean Airlines

Kretë - Heraklion me Aegean

HER

11 Jun, 19:00

FLUTURIM DIREKT

Tiranë

TIA

11 Jun, 19:30

Lyttos Beach

70014 Hersonissos ,Crete Island,,
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Suite Sea Front Sharing Poo... + 0 €


All Inclusive
4 Netë
Çmimi Total

2656.88 €
Rezervo
Suite Sea View Sharing Pool + -180 €


All Inclusive
4 Netë
Çmimi Total

2476.84 €
Rezervo
Family Superior Sliding Doo... + -767 €


All Inclusive
4 Netë
Çmimi Total

1889.33 €
Rezervo
Family 2 Sleeping Areas Gar... + -127 €


All Inclusive
4 Netë
Çmimi Total

2528.96 €
Rezervo
Family 2 Sleeping Areas Gar... + -772 €


All Inclusive
4 Netë
Çmimi Total

1884.59 €
Rezervo
Family Superior Sliding Doo... + -867 €


All Inclusive
4 Netë
Çmimi Total

1789.83 €
Rezervo
Family Sliding Door Sea View + -672 €


All Inclusive
4 Netë
Çmimi Total

1984.09 €
Rezervo
Family Sliding Door Garden ... + -919 €


All Inclusive
4 Netë
Çmimi Total

1737.71 €
Rezervo
Junior Suite Sea Front Indi... + -492 €


All Inclusive
4 Netë
Çmimi Total

2164.13 €
Rezervo
Junior Suite Sea Front Shar... + -739 €


All Inclusive
4 Netë
Çmimi Total

1917.76 €
Rezervo
Junior Suite Sea Front 1st ... + -966 €


All Inclusive
4 Netë
Çmimi Total

1690.33 €
Rezervo
Double Superior Land View ... + -871 €


All Inclusive
4 Netë
Çmimi Total

1785.09 €
Rezervo
Double Sea View + -1165 €


All Inclusive
4 Netë
Çmimi Total

1491.34 €
Rezervo
Double Garden/Land View + -1411 €


All Inclusive
4 Netë
Çmimi Total

1244.96 €
Rezervo

Atributet e hotelit
Përshkrim i hotelit