info@plazh.com +35542233997

Fun and Sun River Resort

/ Antalya
25 km nga aeroporti


Fun and Sun River Resort

Antalya
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Free Sale
standart-room + 0 €


Ultra All Inclusive (Ul)
5 Netë
Çmimi Total

734 €
Rezervo
Free Sale
family-room + 60 €


Ultra All Inclusive (Ul)
5 Netë
Çmimi Total

794 €
Rezervo

Atributet e hotelit
Përshkrim i hotelit
Departure Flight
Tiranë - Antalya
24 Oct, 13:05
Return Flight
Antalya - Tiranë
29 Oct, 16:30