info@plazh.com +35542233997

Crystal Waterworld

/ Antalya
25 km nga aeroporti


Crystal Waterworld

Antalya
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Free Sale
standart room + 0 €


Ultimate All Inclusive
5 Netë
Çmimi Total

848 €
Rezervo
Free Sale
family room + 162 €


Ultimate All Inclusive
5 Netë
Çmimi Total

1010 €
Rezervo

Atributet e hotelit
  • Aquapark
  • Buzë detit
  • Familjar
Përshkrim i hotelit
Departure Flight
Tiranë - Antalya
24 Oct, 13:05
Return Flight
Antalya - Tiranë
29 Oct, 16:30