info@plazh.com +35542233997

Malahini Kuda Bandos

/ Male
10 km nga aeroporti


Malahini Kuda Bandos

Male
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
On Request
Garden Room + 0 €


All Inclusive (AI)
5 Netë
Çmimi Total

2542.63 €
Rezervo
On Request
Superior Room + 163.75 €


All Inclusive (AI)
5 Netë
Çmimi Total

2706.38 €
Rezervo
On Request
Deluxe Room + 295 €


All Inclusive (AI)
5 Netë
Çmimi Total

2837.63 €
Rezervo
On Request
Beach Villa + 949.37 €


All Inclusive (AI)
5 Netë
Çmimi Total

3492 €
Rezervo

Atributet e hotelit
  • Sugjeruar
  • Buzë detit
  • Transfertë e përfshirë
Përshkrim i hotelit
Departure Flight
Tiranë - Male
24 Jun, 14:30
Return Flight
Male - Tiranë
30 Jun, 23:45