info@plazh.com +35542233997

Akgun

/ Stamboll
45 km nga aeroporti


Akgun

Stamboll
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Free Sale
Dhomë standarte + 0 €


Fjetje dhe mëngjes (BB)
2 Netë
Çmimi Total

381.2 €
Rezervo

Atributet e hotelit
  • Sugjeruar
  • Hotel Qyteti
Përshkrim i hotelit
Departure Flight
Tiranë - Stamboll
12 Dec, 02:20
Return Flight
Stamboll - Tiranë
14 Dec, 21:50