info@plazh.com +35542233997

Dinler

/ Cappadocia
60 km nga aeroporti


Dinler

Cappadocia
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Free Sale
Dhomë standarte + 0 €


Fjetje dhe mëngjes (BB)
2 Netë
Çmimi Total

446.4 €
Rezervo

Atributet e hotelit
  • Sugjeruar
  • Familjar
  • Hotel Qyteti
Përshkrim i hotelit
Departure Flight
Tiranë - Cappadocia
16 Dec, 02:02
Return Flight
Cappadocia - Tiranë
18 Dec, 16:10