info@plazh.com +35542233997

Tassaray

/ Cappadocia
60 km nga aeroporti


Tassaray

Cappadocia
Extra
Zgjidhni extra per t`iu shtuar paketes tuaj!
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Free Sale
Dhomë standarte + 0 €


Fjetje dhe mëngjes (BB)
2 Netë
Çmimi Total

442.8 €
Rezervo

Atributet e hotelit
Përshkrim i hotelit
Departure Flight
Tiranë - Cappadocia
16 Dec, 02:02
Return Flight
Cappadocia - Tiranë
18 Dec, 16:10