info@plazh.com +35542233997

Adempira Thermal

/ Pamukkale
60 km nga aeroporti


Adempira Thermal

Pamukkale
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Free Sale
Dhomë standarte + 0 €


Gjysëm Pensioni (HB)
3 Netë
Çmimi Total

570 €
Rezervo

Atributet e hotelit
  • Sugjeruar
  • Hotel Qyteti
Përshkrim i hotelit
Departure Flight
Tiranë - Pamukkale
12 Dec, 02:20
Return Flight
Pamukkale - Tiranë
15 Dec, 07:05