info@plazh.com +35542233997

Movenpick Resort Sharm

/ Sharm El Sheikh
15 km nga aeroporti


Movenpick Resort Sharm

Sharm El Sheikh
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Free Sale
Classic Partial-Room + 0 €


Ultra All Inclusive (Ul)
7 Netë
Çmimi Total

1990 €
Rezervo

Atributet e hotelit
Përshkrim i hotelit
Departure Flight
Tiranë - Sharm El Sheikh
27 Sep, 12:30
Return Flight
Sharm El Sheikh - Tiranë
05 Oct, 01:45