info@plazh.com +35542233997

Jaz Mirabel Beach

/ Sharm El Sheikh
15 km nga aeroporti


Jaz Mirabel Beach

Sharm El Sheikh
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Free Sale
Standart-Room + 0 €


All Inclusive (AI)
7 Netë
Çmimi Total

1372.5 €
Rezervo
Free Sale
Family-Room + 157.5 €


All Inclusive (AI)
7 Netë
Çmimi Total

1530 €
Rezervo

Atributet e hotelit
  • Sugjeruar
  • Buzë detit
Përshkrim i hotelit
Departure Flight
Tiranë - Sharm El Sheikh
27 Sep, 12:30
Return Flight
Sharm El Sheikh - Tiranë
05 Oct, 01:45