info@plazh.com +35542233997

Aspen

/ Stamboll
40 km nga aeroporti


Aspen

Stamboll
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
On Request
Dhomë Standarte + 0 €


Fjetje dhe mëngjes (BB)
2 Netë
Çmimi Total

352 €
Rezervo

Atributet e hotelit
  • Sugjeruar
  • Familjar
  • Hotel Qyteti
  • Plazh.com Ekskluzive
Përshkrim i hotelit
Departure Flight
Tiranë - Stamboll
12 Dec, 02:20
Return Flight
Stamboll - Tiranë
14 Dec, 21:50