info@plazh.com +35542233997

Diamond Premium

/ Antalya
40 km nga aeroporti


Diamond Premium

Antalya
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Free Sale
standart-room-river-side + 0 €


Ultra All Inclusive (Ul)
5 Netë
Çmimi Total

735.8 €
Rezervo
Free Sale
std-room-pool-view + 22.8 €


Ultra All Inclusive (Ul)
5 Netë
Çmimi Total

758.6 €
Rezervo
Free Sale
sea-view-standart + 45.6 €


Ultra All Inclusive (Ul)
5 Netë
Çmimi Total

781.4 €
Rezervo
Free Sale
family-room-with-1-bathroom + 153.9 €


Ultra All Inclusive (Ul)
5 Netë
Çmimi Total

889.7 €
Rezervo

Atributet e hotelit
  • Buzë detit
  • Familjar
Përshkrim i hotelit
Departure Flight
Tiranë - Antalya
24 Oct, 13:05
Return Flight
Antalya - Tiranë
29 Oct, 16:30