info@plazh.com +35542233997

Kemal Bay

/ Antalya
120 km nga aeroporti


Zbritje 40% per Rezervime te Hershme deri 10 Korrik Qendrimi nga: 25/08/2020 ne: 20/09/2020
Zbritje 60% per Rezervime te Hershme deri 10 Korrik Qendrimi nga: 30/06/2020 ne: 26/07/2020
Zbritje 45% per Rezervime te Hershme deri 10 Korrik Qendrimi nga: 27/07/2020 ne: 24/08/2020

Kemal Bay

Antalya
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Free Sale
economy-room-in-anex + 0 €


All Inclusive (AI)
6 Netë
1582.96 €
( - 37.3 % )
Çmimi Total

991.98 €
Rezervo
Free Sale
land-view-standart + 27.36 €


All Inclusive (AI)
6 Netë
1610.32 €
( - 37.7 % )
Çmimi Total

1002.93 €
Rezervo
Free Sale
sea-side-standart + 54.72 €


All Inclusive (AI)
6 Netë
1637.68 €
( - 38.1 % )
Çmimi Total

1013.87 €
Rezervo

Atributet e hotelit
  • Sugjeruar
  • Buzë detit
  • Plazh.com Ekskluzive
Përshkrim i hotelit
Departure Flight
Tiranë - Antalya
17 Jul, 04:30
Return Flight
Antalya - Tiranë
24 Jul, 00:30