info@plazh.com +35542233997

Kaya Belek

/ Antalya
25 km nga aeroporti


Kaya Belek

Antalya
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Free Sale
land-view-standart + 0 €


Ultra All Inclusive (Ul)
5 Netë
Çmimi Total

1022 €
Rezervo
Free Sale
sea-view-standart + 42 €


Ultra All Inclusive (Ul)
5 Netë
Çmimi Total

1064 €
Rezervo

Atributet e hotelit
  • Sugjeruar
  • Buzë detit
  • Dy fëmijë falas
Përshkrim i hotelit
Departure Flight
Tiranë - Antalya
24 Oct, 13:05
Return Flight
Antalya - Tiranë
29 Oct, 16:30