info@plazh.com +35542233997

Bandos Maldives

/ Male
25 km nga aeroporti


Bandos Maldives

Male
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
On Request
Standard room + 0 €


All Inclusive (AI)
5 Netë
Çmimi Total

2628 €
Rezervo
On Request
Garden Villas + 60 €


All Inclusive (AI)
5 Netë
Çmimi Total

2688 €
Rezervo
On Request
Deluxe Room + 120 €


All Inclusive (AI)
5 Netë
Çmimi Total

2748 €
Rezervo
On Request
Beach Villa + 324 €


All Inclusive (AI)
5 Netë
Çmimi Total

2952 €
Rezervo
On Request
Beach Pool Villa + 1194 €


All Inclusive (AI)
5 Netë
Çmimi Total

3822 €
Rezervo
On Request
Water Villas + 1260 €


All Inclusive (AI)
5 Netë
Çmimi Total

3888 €
Rezervo

Atributet e hotelit
  • Sugjeruar
  • Buzë detit
  • Transfertë e përfshirë
Përshkrim i hotelit
Departure Flight
Tiranë - Male
24 Jun, 14:30
Return Flight
Male - Tiranë
30 Jun, 23:45