info@plazh.com +35542233997

Bandos Maldives

/ Male
25 km nga aeroporti


Bandos Maldives

Male
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
On Request
Standard room + 0 €


All Inclusive (AI)
5 Netë
Çmimi Total

2738.25 €
Rezervo
On Request
Deluxe Room + 312.5 €


All Inclusive (AI)
5 Netë
Çmimi Total

3050.75 €
Rezervo
On Request
Garden Villas + 318.75 €


All Inclusive (AI)
5 Netë
Çmimi Total

3057 €
Rezervo
On Request
Beach Villa + 750 €


All Inclusive (AI)
5 Netë
Çmimi Total

3488.25 €
Rezervo
On Request
Beach Pool Villa + 2687.5 €


All Inclusive (AI)
5 Netë
Çmimi Total

5425.75 €
Rezervo
On Request
Water Villas + 2906.25 €


All Inclusive (AI)
5 Netë
Çmimi Total

5644.5 €
Rezervo

Atributet e hotelit
  • Sugjeruar
  • Buzë detit
  • Transfertë e përfshirë
Përshkrim i hotelit
Departure Flight
Tiranë - Male
16 Oct, 14:30
Return Flight
Male - Tiranë
22 Oct, 23:45