info@plazh.com +35542233997

Bandos Maldives

/ Male
25 km nga aeroporti


Bandos Maldives

Male
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
On Request
Standard room + 0 €


All Inclusive (AI)
5 Netë
Çmimi Total

2769.5 €
Rezervo
On Request
Garden Villas + 125 €


All Inclusive (AI)
5 Netë
Çmimi Total

2894.5 €
Rezervo
On Request
Deluxe Room + 218.75 €


All Inclusive (AI)
5 Netë
Çmimi Total

2988.25 €
Rezervo
On Request
Beach Villa + 475 €


All Inclusive (AI)
5 Netë
Çmimi Total

3244.5 €
Rezervo
On Request
Beach Pool Villa + 1787.5 €


All Inclusive (AI)
5 Netë
Çmimi Total

4557 €
Rezervo
On Request
Water Villas + 1912.5 €


All Inclusive (AI)
5 Netë
Çmimi Total

4682 €
Rezervo

Atributet e hotelit
  • Sugjeruar
  • Buzë detit
  • Transfertë e përfshirë
Përshkrim i hotelit
Departure Flight
Tiranë - Male
12 Aug, 14:30
Return Flight
Male - Tiranë
18 Aug, 23:45