info@plazh.com +35542233997

Kronos

/ Riviera Olimpike
137 km nga aeroporti


Kronos

Riviera Olimpike
Extra
Zgjidhni extra per t`iu shtuar paketes tuaj!
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Free Sale
Dhome Standarte + 0 €


Fjetje dhe mëngjes (BB)
3 Netë
Çmimi Total

252 €
Rezervo
Free Sale
Dhome Familjare -Krevat Ma ... + 57 €


Fjetje dhe mëngjes (BB)
3 Netë
Çmimi Total

309 €
Rezervo
Departure Bus
Tiranë - Riviera Olimpike
18/05/2021 03:00
Return Bus
Riviera Olimpike - Tiranë
21/05/2021 11:00

Atributet e hotelit
Përshkrim i hotelit