info@plazh.com +35542233997

Dassia Holiday Club

/ Korfuz
12 km nga aeroporti


Dassia Holiday Club

Korfuz
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Free Sale
Dhome Standarte + 0 €


All Inclusive (AI)
7 Netë
Çmimi Total

649 €
Rezervo
Departure Bus
Tiranë - Korfuz
09/08/2021 22:00
Return Bus
Korfuz - Tiranë
17/08/2021 11:30

Dassia Holiday Club  është një hotel që manaxhohet nga një familje dhe ofron mikpritjen tradicionale Greke në hotelin me 3 yje që ndodhet 450 m larg nga plazhi dhe pak qindra metra nga qëndra e Dassia-a. Hoteli i ndërtuar në 1997 dhe i rinovuar në 2019-ën i cili është i vendosur në një kodër, në një pozicion panoramik. Hoteli ka 140 dhoma, ka një korridor, ka një pishinë të jashtme, pishinë e ndarë për fëmijët, restorant,snack bar pranë pishinës. Hoteli ka një korridor, 24 orë recepsion dhe një restorant. Pushuesit e rinj në moshë do mund të zbaviten në këndin e lojrave, dedikuar posaçërisht për ata. Për shkak të vendodhjes së hotelit në një kodër, nuk do ishte i përshtatshëm për personat me probleme në ecje. Dhomat e hotelit janë   Dhoma dyshe, Dhoma Treshe, Dhoma dyshe Bungalow dhe Dhoma Familjare, ato janë komode  dhe të rehatshme dhe kanë banjo private me dush, TV, telefon, ballkon ose tarracë, ajer te kondicionuar.

 

Atributet e hotelit
  • Sugjeruar
  • Familjar
  • Plazh.com Ekskluzive
Përshkrim i hotelit
Dassia Holiday Club  është një hotel që manaxhohet nga një familje dhe ofron mikpritjen tradicionale Greke në hotelin me 3 yje që ndodhet 450 m larg nga plazhi dhe pak qindra metra nga qëndra e Dassia-a. Hoteli i ndërtuar në 1997 dhe i rinovuar në 2019-ën i cili është i vendosur në një kodër, në një pozicion panoramik. Hoteli ka 140 dhoma, ka një korridor, ka një pishinë të jashtme, pishinë e ndarë për fëmijët, restorant,snack bar pranë pishinës. Hoteli ka një korridor, 24 orë recepsion dhe një restorant. Pushuesit e rinj në moshë do mund të zbaviten në këndin e lojrave, dedikuar posaçërisht për ata. Për shkak të vendodhjes së hotelit në një kodër, nuk do ishte i përshtatshëm për personat me probleme në ecje. Dhomat e hotelit janë   Dhoma dyshe, Dhoma Treshe, Dhoma dyshe Bungalow dhe Dhoma Familjare, ato janë komode  dhe të rehatshme dhe kanë banjo private me dush, TV, telefon, ballkon ose tarracë, ajer te kondicionuar.