info@plazh.com +35542233997

Litohoro Olympus Resort Villas & Spa

/ Riviera Olimpike
121 km nga aeroporti


Litohoro Olympus Resort Villas & Spa

Riviera Olimpike
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Free Sale
Dhome Standarte Classic + 0 €


Gjysëm Pensioni (HB)
4 Netë
Çmimi Total

369 €
Rezervo
Free Sale
Dhome Superiore - Pamje nga ... + 22.4 €


Gjysëm Pensioni (HB)
4 Netë
Çmimi Total

392 €
Rezervo
Free Sale
Dhome Deluxe - Pamje nga Deti + 67.2 €


Gjysëm Pensioni (HB)
4 Netë
Çmimi Total

436 €
Rezervo
Departure Bus
Tiranë - Riviera Olimpike
14/05/2021 03:00
Return Bus
Riviera Olimpike - Tiranë
18/05/2021 11:00

Atributet e hotelit
Përshkrim i hotelit