info@plazh.com +35542233997

Diana Palace

/ Zakinthos
6 km nga aeroporti


Diana Palace

Zakinthos
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Free Sale
Dhome Comfort + 0 €


All Inclusive (AI)
7 Netë
Çmimi Total

1196 €
Rezervo
Free Sale
Dhome Superiore + 169.05 €


All Inclusive (AI)
7 Netë
Çmimi Total

1365 €
Rezervo
Departure Bus
Tirane - Zakynthos
2020/07/31 22:00
Return Bus
Zakynthos - Tiranë
2020/08/08 13:00

Atributet e hotelit
  • Sugjeruar
  • Buzë detit
  • Familjar
Përshkrim i hotelit