info@plazh.com +35542233997

Platon

/ Riviera Olimpike
80 km nga aeroporti


Platon

Riviera Olimpike
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Free Sale
Dhome Standarte + 0 €


All Inclusive Light
3 Netë
Çmimi Total

280 €
Rezervo
Departure Bus
Tiranë - Riviera Olimpike
18/05/2021 03:00
Return Bus
Riviera Olimpike - Tiranë
21/05/2021 11:00

Atributet e hotelit
  • Sugjeruar
  • Buzë detit
  • Familjar
Përshkrim i hotelit